TIETOA KAUSTISLAISESTA- JA PERINTEISESTÄ JÄSEKORJAUSESTA

Se on hyvä ja tehokas hoitomuoto, samalla hellä ei runniva, mutta sillä saadaan suurta apua ja helpotusta erilaisiin koko vartalon kiineettisen ketjun kipu/särkytiloihin (selkä, lonkat, niska, kaularanka, kädet, jalat ym.) yleensä riittää 1-3 hoitokertaa ja joskus harvemmin ylläpito hoito vaan riittää ja hoidetaan silloin kun vaivaa ilmenee…koulutettuna hierojana joutuu välillä tätäkin hoitomuotoa käyttämään, jos lihakset ovat kovin jumissa!

Täytyy vaan olla taito ja tieto ”hyppysissä”. Vaikka olen molemmat koulut käynyt en silti koe olevani täydellinen, kokoajan täytyy kehittyä, tuntea ja oppia lisää. Saa valtavan hyvän mielen kun ihmiset saavat avun vaivoihinsa, jotka ovat jopa kestäneet vuosikausia.

Hyvä tietää olkapään kivusta, eikä käsi kunnolla nouse ylös, saattaa olla hauiksen pitkän pään jänne pois paikaltaan! Tämä on melko yleinen vaiva ja kiputila. Sen voi aiheuttaa esim. kaatumiset ja liikkeet joissa tehdään työtä kädet yläasennossa. Hoitona jänteen nosto paikoilleen, käsi nousee taas ja kipu helpottuu ja häviää pikku hiljaa pois.

Tarvittaessa ohjaan lääkärin tarkempaan hoitoon ja tutkimuksiin


Oli tänään hieno tunne, kun sain tehdä jäsenkorjausta ja laittaa kahden miehen olkapään pitkän jänteen paikoilleen, sekä yhden miehen niskan kuntoon.